![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
![]()
Üye No: 553
Üye Grubu: Banlı Üye
Konular: 305
Şube: İzmir Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: -INF [ ![]() Paylaşım: NAN / -INF
Teşekkürler: 230 102 Mesajına 144 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 0
REP Puanı : 0
REP Seviyesi :
![]() |
![]() Yakut kızılı yüreğinde
yeşil gözlü bir çocuk ağlıyor ve ben bilemiyorum, hanginiz daha masum… Dedi sen kimsin, dedim Hiçkimse; dilim lal, susarım halden bilmeze… Küflenmiş umutları hatta yosun tutmuş, kumsalında cam kırıkları; sahil boyu uzanan ürkek adımların bıraktığı silik bir iz. Asıl sen kimsin kadın, nereden çıktın karşıma; ellerinde kır çiçekleri ve mavi elbisen… Dedi gitme, dedim kalamam; bu kadarım ben, bir nefescik… Okumuşsun beni dört ayrı kitaptan; hangisinden bulaştı ellerine renksiz mürekkebim? Aradığın ben değilim, kendisin bakındığın boş sayfalarımda. Dedi adın ne, dedim ne koyarsan; kimliksizim, ben, her rengim, her gönülde farklı yüzüm... |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Sevgini Haykır | erşat font> | 1 | 306 | 01-06-19 02:04 |
![]() |
Fıkra | 0 | 274 | 01-04-19 22:06 | |
![]() |
Fıkra | 0 | 255 | 01-04-19 21:49 | |
![]() |
Sevgini Haykır | 0 | 303 | 01-04-19 20:31 | |
![]() |
Yaşanmış Gerçek Hikayeler | 0 | 344 | 01-04-19 20:21 |
![]() |
Etiketler |
ben, bir, dedi, dedim, rengim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
|
|
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "Sohbetdesin Forum" her hakkı saklıdır. Site Sahibi, by DarK Sohbetdesin Forum, en iyi Mozilla Firefox ile dolaşılır. |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan sohbet forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. sohbet forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde sohbet forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|