![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
![]()
Üye No: 553
Üye Grubu: Banlı Üye
Konular: 305
Şube: İzmir Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: -INF [ ![]() Paylaşım: NAN / -INF
Teşekkürler: 230 102 Mesajına 144 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 0
REP Puanı : 0
REP Seviyesi :
![]() |
![]() Çaylar mı soğuk benim mi tadım yok?
Demli çayın, açıktan neden herhangi bir farkı yok! Canım istemiyor, yemeklerde güzel olmayan ne? Oysa benim "yemek seçmek" gibi bir huyum da yok. Kahvaltının mutlu etmek gibi bir özelliği yok bence. Eğer sen mutluysan kahvaltı hoş geliyormuş göze.. Olabilir mi? Bilmiyorum veya neyse! Ama kayısı reçelinden fazlasına ihtiyacım var mutlu olmak için şu günlerde... Konu günler de değil yada erken uyanmak, Gece uyuyamamak da değil sonrasında bütün gün ayakta kalmaya çalışmak. ...veya daha yolu yarılamadan yağmura şemsiyesiz yakalanmak.. Hem mutlu ederdi beni yağmurda ıslanmak. En çok sevdiğim pantolon, giymek istediğim zaman kirli sepetinde olabilir, Annemi de anlayabilirim ama konu oda değil! Anlatamıyorum, anlamıyorum Kendimi nereye koydum, beni bulamıyorum.. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Sevgini Haykır | erşat font> | 1 | 306 | 01-06-19 02:04 |
![]() |
Fıkra | 0 | 274 | 01-04-19 22:06 | |
![]() |
Fıkra | 0 | 255 | 01-04-19 21:49 | |
![]() |
Sevgini Haykır | 0 | 303 | 01-04-19 20:31 | |
![]() |
Yaşanmış Gerçek Hikayeler | 0 | 344 | 01-04-19 20:21 |
![]() |
Etiketler |
bir, değil, mutlu, olabilir, yok |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
|
|
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kendimi Düşündüğüm İçin Bencil Diyorlar, Ben Buna Öz Sevgi Diyorum | RebeL | Bugüne Özel | 0 | 10-08-18 14:40 |
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "Sohbetdesin Forum" her hakkı saklıdır. Site Sahibi, by DarK Sohbetdesin Forum, en iyi Mozilla Firefox ile dolaşılır. |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan sohbet forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. sohbet forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde sohbet forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|