![]() |
![]() |
#1 |
Üye Grubu: Üye
Konular: 196
Şube: Samsun Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() |
![]() salonda oturuyorum az önce. radyo dinliyorum. dalmışım. evin arka tarafından korkunç bir şangırtı sesi geldi. o an noluyo laan diyebildim sadece. ses durdu. arka koridora gidemiyorum. birkaç dakika sonra gittim koridordaki lamba kökünden halıya düşmüş ve atomlarına kadar parçalanmış. odalara kadar cam dolmuş. toplayamadım, anlam vermeye çalıştım zira hiçbir incelme yoktu ve yarım saat önce sapasağlam yanıyordu. kafama düşebilirdi falan diye iyimser bişiler yaptım fakat lambanın kökünden kopmasına sebep olacak elektriksel mevzuyu bilen varsa açıklasın ve tırsma halime bir son versin istiyorum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Özel Günler - Tebrikler - Kutlamalar | Carpediem font> | 0 | 127 | 01-01-19 14:09 |
![]() |
Erkek Dünyası | susqun54 font> | 3 | 591 | 11-29-18 21:58 |
![]() |
Esrarengiz Olaylar | tyfngkt font> | 1 | 385 | 11-29-18 21:51 |
![]() |
Günün Şarkısı | sohbetayfun font> | 3 | 774 | 11-29-18 21:42 |
![]() |
Askerlik Anilarınız | Tanem font> | 4 | 695 | 11-29-18 21:31 |
![]() |
#2 | |||||||||
![]() ![]()
Üye No: 683
Üye Grubu: Üye
Konular: 0
Şube: Sinop Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: 4 [ ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 85
Teşekkürler: 0 2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 1
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
![]() Geçmiş olsun alt tarafı lamba düşmüş
![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
arka, bir, kadar, kökünden, önce |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
|
Carpediem font>, |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tamam Shud Vakası | Mila | Esrarengiz Olaylar | 0 | 11-14-18 22:09 |
Dyatlov Geçidi Vakası | ReyyAn | Bunları Biliyor Musunuz? | 0 | 08-06-18 02:13 |
Dyatlov Geçidi Vakası | qRi | Enteresan Resimler & videolar | 0 | 06-22-18 05:40 |
Sahile vuran gizemli ceset: Tamam Shud vakası | qRi | Enteresan Resimler & videolar | 0 | 06-22-18 05:25 |
Taladro – Sihirli Lamba | reLax | Yerli Şarkı Sözleri | 0 | 04-08-18 15:44 |
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "Sohbetdesin Forum" her hakkı saklıdır. Site Sahibi, by DarK Sohbetdesin Forum, en iyi Mozilla Firefox ile dolaşılır. |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan sohbet forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. sohbet forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde sohbet forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|